Huurvoorwaarden


Warning: preg_match(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/pwwf293456/domains/martanne.nl/public_html/wp-content/plugins/image-zoom/image-zoom.php on line 463

Voorwaarden

Algemene reserverings- en huurvoorwaarden

1. Algemeen

De woning wordt door de eigenaars zelf veelvuldig gebruikt en onder eigen beheer verhuurd. Zij behouden zich het recht ( na persoonlijk contact door middel van bijvoorbeeld een huisbezoek ) een huurder te weigeren. De sleutels van het huis worden na overleg door u zelf opgehaald/ ingeleverd.
Het huis is geschikt voor 4 personen ( voorzien van vier bedden / twee slaapkamers ). Er zijn twee badkamers waarvan u de grootste kunt gebruiken . De kleinste ( privé) is afgesloten alwaar de persoonlijke dingen van de eigenaars liggen. Deze is eventueel , na overleg , bij te huren.

Deze algemene reserverings- en huurvoorwaarden vormen een onderdeel van de huurovereenkomst tussen u en de verhuurder. Door middel van uw betaling aan verhuurder verklaart u met de hier onder afgedrukte voorwaarden akkoord te gaan.

2. Huurprijs

De huurprijs is afhankelijk van het desbetreffende ( gewenste ) jaargetijde en overige afspraken.
Deze prijs zal ( na overleg ) liggen tussen de 500 en 650 euro. Dit is exclusief energiekosten maar inclusief gebruik van stookhout. Energiekosten worden achteraf berekend . In de meterkast vindt u een meter die het energieverbruik weergeeft. Noteer de tellerstand bij aankomst en vertrek. Het verschil geeft u verbruik weer. Per eenheid dient u achteraf ( bij inlevering sleutel ) 1 NOK te voldoen.

U dient de woning opgeruimd en schoon achter te laten.

3. Betaling en huursom

De op de huurovereenkomst vermelde huursom is inclusief:
-waterverbruik
-haardhout
EXCLUSIEF: energiekosten

Verder is de huursom exclusief reis-en annuleringsverzekering t.b.v. huurder.

4. Schoonmaak en eindschoonmaak

Het huis is schoon en opgeruimd. U dient bij vertrek er voor te zorgen dat;

-het huis opgeruimd is, d.w.z. alle huisraad op de oorspronkelijke staat terug plaatsen,
-de keuken schoon en leeg achtergelaten wordt,
-de koelkast/vrieskast leeggemaakt is,
-alle servies, bestek e.d. af gewassen en gedroogd opgeborgen is op de oorspronkelijke
plaats,
-de wasmachine leeg en open achtergelaten wordt,
-openhaard zonder as wordt achtergelaten,
-het afval verwijderd is,
-de ramen en deuren gesloten zijn.

5. Huisdieren

In de woning is het na overleg toegestaan om huisdieren mee te nemen.

6. Linnengoed

Linnengoed is aanwezig in de vakantiewoning (lakens en handdoeken). Voor het gebruik buitenshuis ( zwemmen ) zelf handdoeken meenemen.
Beddengoed (dekbedden en kussens) is aanwezig.

7. Roken

In de woning is het niet toegestaan te roken.

8. Gebruik en aansprakelijkheid

Het is in Noorwegen gebruikelijk om niet met schoeisel het huis te betreden en deze in de hal achter te laten. Wij zouden het prettig vinden als u zich hier aan wilt houden. Het is niet toegestaan om beddengoed en meubilair, anders dan tuinmeubilair in de tuin te gebruiken. Vuilniszakken dienen op de daarvoor aangewezen plaats gedeponeerd te worden. (richtlijnen m.b.t. het huisvuil bevinden zich in de woning)
U bent aansprakelijk voor het correcte gebruik van de vakantiewoning. Hierbij hoort zeker het verantwoord omgaan met vuur zoals haard en kaarslicht.
Breuk of vermissing van goederen of schade aan inventaris of huis dient door u te worden vergoed.
Calamiteiten en schade dienen direct door de huurder aan de verhuurder gemeld te worden.
Huurder geeft op het huurcontract d.m.v. ondertekening aan dat hij in het bezit is van een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.

Ps. Het afval dient u gescheiden achter te laten in het daarvoor bestemde depot. Dit depot vindt u als u terug gaat naar de verharde weg, links af gaat ( richting Fjone ),na een paar honderd meter aan de rechterkant. ( deze is afgesloten..denk aan de sleutel)

image_pdf